Az OLAPLEX kezelés lényege

Legtöbbünk állalt tapasztalt jelenség, hogy a rendszeres hajszárítástól, festéstől, de akár a napsugárzás miatt is hajunk egy idő után fénytelenné és töredezetté válik. Ennek hátterében a hajszerkezetben végbement sérülések, az ügynevezett diszulfid kötések felbomlása húzódik.

 

Az OLAPLEX egy olyan speciális formula, amely pontosan ezeket a kémiai kötéseket védi meg a károsodásoktól, sőt, a már megroncsolódott haj esetében is képes helyreállítani azokat, így hajad újra vastag, fényes és életteli lesz. Fontos tudni még, hogy mindezt teljesen kíméletesen módon képes véghezvinni, hiszen nem tartalmaz PPD-t, szilikont, kőolajszármazékokat és teljesen szulfátmentes.

 

Az OLAPLEX kezelést háromféleképpen is kipróbálhatod nálam. Kérheted a nagy, 1 órás szalonkezelést, választhatod a festéssel kombinált OLAPLEX-et, vagy akár a mini kezelést is amit beszárításnál használok majd.

OLAPLEX UTÁN

OLAPLEX ELÖTT

3 különböző OLAPLEX kezelés

1.   OLAPLEX 1 órás teljes szalonkezelés

Az OLAPLEX szalonkezelés egy 2+1 lépéses kezeléssorozat, melyből az első kettőt a szalonban végzünk, míg a harmadikat te magad otthon. Az első lépésben bemasszírozom a hajkötés sokszorosító szérumot, amit kb. 50 percig hagyok rajta a hajadon. Az idő leteltével lemosom, majd a az OLAPLEX második komponensét, a hajmaszkot teszem fel a hajadra, amit még 10 percig hagyunk majd rajta. A 3. lépésként használd heti rendszerességgel a szintentartó szérumot, hogy hajad hosszú időn keresztül megőrizze "szalonminőségét".

 

A teljes 1 órás OLAPLEX szalonkezelést elsősorban azoknak ajánlom, akik a hosszú évek festései, szőkítései után újra jó minőségű, vastag és erős hajszálakat szeretnének, illetve azoknak akik jelentős hajszínváltoztatást terveznek a közeljövőben, ugyanakkor meg akarják óvni hajuk egészségét is.

Az OLAPLEX szalonkezelés 2+1 lépése

Olaplex hajkötés sokszorosító

No. 1

Hajkötés sokszorosító szérum

KEZDŐDJÉK A HELYREÁLLÍTÁS

 

Az OLAPLEX az első és egyetlen szer, amely megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, továbbá képes összekötni a már felbomlott, sérült kötéseket is.

 

No. 2

Hajkötés sokszorosító maszk

TÖKÉLETESSÉGRE TÖRVE

 

 

A második lépés szabadalommal védett összetevője a hajba jutva maximalizálja a hajkötés sokszorosító hatását és gondoskodik a hosszútávú védelemről, hogy hajszálaid a jövőben ellenállóbbak legyenek a különböző fizikai, kémiai behatásokkal szemben.

Olaplex festén utáni komplex
Olaplex No. 3. otthoni használatra

No. 3

Szintentartó szérum

A FENNTARTHATÓ VÉDELEM

 

Annak érdekében, hogy a kezelés pozitív hatását minél tovább élvezhesd, használd az otthoni szintlentartót heti rendszerességgel így kitolhatod azt az időd ameddig hajad olyan minőségben tündökölhet mint amikor elégedetten kiléptél a szalonból.

2.   OLAPLEX kezelés festéshez, szőkítéshez

Mindannyian tudjuk, hogy a festett haj milyen kompromisszumukkal jár. A haj elvékonyodik, szerkezete idővel meggyengül, így eddig mindig kompromisszumot kellett kötnöd hajad egészsége és az elérni kívánt árnyalat között. Ennek a kompromisszumnak vet véget most az OLAPLEX.

 

A festéshez, szőkítéshez kérhető OLAPLEX-et belekeverem magába a hajfestékbe vagy szőkítőporba, ezáltal hajad olyan védelmet kap, amely megakadályozza a festés során jelentkező esetleges kedvesőtlen hatásokat. Hajad nem fog elvékonyodni, sokkal dúsabb és élettel telibb és fényesebb lesz.

 

Sőt, az OLAPLEX képes a a hajszín tartósságát is fokozni, hiszen a a helyreállított kötések kevésbé lesznek porózusak, így a festék tovább marad meg.

Megvédi hajadat

Tartósabb hajszín

Mindenkinél működik

Olaplex kezelés, Olaplex hajfestés

3.   OLAPLEX mini kezelés hajszárításnál

Amennyiben igazán kedvező áron szeretnéd kipróbálni, hogy mit is tud az OLAPLEX, kérd a mini kezelést mely során a hajkötés sokszorosító szérumot közvetlenül a szárítás előtt, permetezem a hajadra. Néhány percig hagyjuk aktiválódni, azután lemosás nélkül beszárítom vele a hajadat.

 

Mini kezelésnek hívom, de a neve ne tévesszen meg mert igen látványos eredményt fogsz tapasztalni hajad tapintásában. Hajad puhább, erősebb és fényesebb lesz.

Gyere el egy szárításra vágással vagy anélkül és első alkalommal

 az OLAPLEX minikezelést ajándékba kapod.

Hívj most vagy jelentkezz be online.

AJÁNDÉK OLAPLEX MINIKEZELÉS

 

Időpontfoglalás

1. Számodat a +36-os előhívóval add meg

(pl: +36301234567)

2. Kattints a Hívás gombra

3. Telefonod 3 másodpercen belül csörög is

Online foglalás

Jelen pillanatban Hétfőre és Keddre tudok időpontot biztosítani online. Abban az esetben ha más nap szeretnél jönni vagy ha az időpontok már beteltek, kérlek hívj telefonon.

Ingyenes hívás

Book an appointment with Csákváry Ágnes mesterfodrász using SetMore

HÍRLEVÉL

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Sikeres feliratkozás.

NYITVATARTÁS

 

hétfőtől - péntek: 08.00 - 20.00

szombat: 09.00 - 13.00

vasárnap: zárva

© 2016 Csákváry Ágnes - 1021. Bp. Hüvösvőlgyi út 203

 

Adatkezelési nyilatkozat | Foglalási szabályzat

A SZÉPSÉGSZALONT MEGTALÁLOD A HŰVÖSVÖLGYI BUSZ- ÉS VILLAMOSVÉGÁLLOMÁS TŐSZOMSZÉDSÁGÁBAN, AZ Új INGYENES PARKOLÓ MELLETT

Közeli városrészek a II. kerületben és szomszédos helyek: Hűvösvölgy, Hidegkút, Máriaremete, Széphalom, Remetekertváros, Budaliget, Adyliget, Solymár, Kerek-hegy, Nagykovácsi, Remeteszőlős

 

1021. Bp. Hűvösvölgyi út 203

Olaplex No. 3. otthoni használatra
Olaplex kezelés, Olaplex hajfestés