06 70 / 314-79-38

Hüvösvőlgyi út 203, 1021. Bp.

info@fodraszmester.com

Csákváry Ágnes

Mesterfodrász

Csákváry Ágnes fodrász logó, hüvösvőlgy fodrász

Foglalási szabályzat

Népszerű szolgáltatások

1. A weboldalon történő időpontkérés minden Felhasználó számára lehetséges. Online időpontkérés során egy valós név, e-mail cím és egy valós telefonszám megadása szükséges, mely alapján Szolgáltató Felhasználó számára választ tud adni.

A Felhasználó köteles a weboldalon történő időpontkéréshez a Szolgáltató adatkezelési szabályzatát elfogadni. A szolgáltatás megfelelő minőségéért a felelősséget a Szolgáltató vállalja.

 

2.2. A Szolgáltatót a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető kárért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 

2.3. Szolgáltató a Felhasználó online időpontkérésének megérkezését követően köteles azt a Felhasználó részére elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni, illetve egy nappal a megbeszélt időpont előtt emlékeztető e-mail-t is küldeni.

 

2.4. Az online időpontkérés során megadott adatokat Szolgáltató továbbra is tárolja. Amennyiben a Felhasználó ezen adatok törlését kéri, akkor azt a info@fodraszmester.com email címre küldött üzenettel megteheti.

 

2.5 Érkezés

 

Szolgáltató körültekintő és pontos kiszolgálásra törekszik, amihez elengedhetetlenül szükséges a szolgáltatásra szánt idő optimális meghatározása, ezért kérjük, hogy érkezzen időpontja előtt 5 - 10 perccel, így lesz ideje kényelmesen elfogyasztani egy kávét vagy teát.

 

2.5 Késés, Módosítás és lemondás

 

Amennyiben előreláthatóan késve érkezik megbeszélt időpontjára, kérjük, azt mihamarabb jelezze telefonon, hogy azt a lehető legoptimálisabb módon lehessen újraütemezni.

 

Ha időpontját módosítani vagy törölni szeretné, azt kérjük legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával, hétfői foglalások esetében pedig az azt megelőző szombat reggeléig legyen kedves jelezni, így van lehetőségünk arra, hogy ezt az időpontot más vendég számára is ki lehessen ajánlani.

 

Abban az esetben, ha nem tud eljönni időpontjára és ezt nem jelezte előre, a második meg nem jelenést követően, a szalon szabályzata életbe lép, amelynek tekintetében a le nem mondott szolgáltatás 50%-a felszámolásra kerül a következő szolgáltatás igénybevétele alkalmával.

 

 

Időpontfoglalás

1. Számodat a +36-os előhívóval add meg

(pl: +36301234567)

2. Kattints a Hívás gombra

3. Telefonod 3 másodpercen belül csörög is

Online foglalás

Jelen pillanatban Hétfőre és Keddre tudok időpontot biztosítani online. Abban az esetben ha más nap szeretnél jönni vagy ha az időpontok már beteltek, kérlek hívj telefonon.

Ingyenes hívás

Book an appointment with Csákváry Ágnes mesterfodrász using SetMore

HÍRLEVÉL

Űrlap küldése...

A kiszolgáló hibát észlelt.

Sikeres feliratkozás.

NYITVATARTÁS

 

hétfőtől - péntek: 08.00 - 20.00

szombat: 09.00 - 13.00

vasárnap: zárva

© 2016 Csákváry Ágnes - 1021. Bp. Hüvösvőlgyi út 203

 

Adatkezelési nyilatkozat | Foglalási szabályzat

A SZÉPSÉGSZALONT MEGTALÁLOD A HŰVÖSVÖLGYI BUSZ- ÉS VILLAMOSVÉGÁLLOMÁS TŐSZOMSZÉDSÁGÁBAN, AZ Új INGYENES PARKOLÓ MELLETT

Közeli városrészek a II. kerületben és szomszédos helyek: Hűvösvölgy, Hidegkút, Máriaremete, Széphalom, Remetekertváros, Budaliget, Adyliget, Solymár, Kerek-hegy, Nagykovácsi, Remeteszőlős

 

1021. Bp. Hűvösvölgyi út 203